Lahjoita tai tule kummiksi

Vikes on ainoa sananvapauteen ja mediaan erikoistunut suomalainen kehitysyhteistyön tekijä. Tukemalla Viestintä ja kehitys -säätiötä edistät sananvapautta ja median moniarvoisuutta kehittyvissä maissa.

1. VALITSE LAHJOITUSSUMMA JA LIITY KUUKAUSILAHJOITTAJAKSI

{{ amountLabel }}

2. VALITSE LAHJOITUSKOHDE

{{ target.title }}

Mitä rahalla tehdään?

Koulutusta ja tukea naistoimittajille

Naistoimittajat ovat miehiä heikommassa asemassa. He kokevat seksuaalista häirintää, heillä on matalampi koulutustaso, ja kielteiset asenteet haittaavat työpaikkojen saamista ja uralla etenemistä. Lahjoittamalla tuet naistoimittajien koulutusta ja edistät tasa-arvotyötä toimituksissa.

Lue lisää

Rohkeita tekoja sananvapauden puolesta

Sananvapaus on ihmisoikeus ja yksi demokratian kulmakivistä. Sananvapauden toteutuminen edellyttää, että ihmiset saavat tietoa ja voivat ilmaista kantansa. Lahjoittamalla tuet esimerkiksi maahanmuuttajien sananvapauden vahvistamista Suomessa ja itsenäisten medioiden toimintaa Keski-Amerikassa.

Lue lisää

Tutkivaa journalismia ja media-alan koulutusta

Laadukkaan, itsenäisen ja riippumattoman journalismin tuottaminen edellyttää taitoa ja eettisten pelisääntöjen noudattamista. Lahjoittamalla mahdollistat tutkivan journalismin tekemisen ja media-alan ammatillisen koulutuksen neljällä mantereella.

Lue lisää

Tule kummiksi radiotoimittajalle tai dokumentaristille

Kummina tuet valitsemallasi rahasummalla toimittajia ja muita media-alan ammattilaisia kehittyvissä maissa, tutustut toimijoihin ja pääset samalla seuraamaan, miten tukesi muuttaa maailmaa.

Lue lisää