Lahjoita

Mihin panostat uutena vuotena? Elokuva, jota et edes jaksanut katsoa loppuun? Uudet farkut, joita et oikeasti tarvitse? Risteily, jonne et ehtinyt sittenkään mennä? Vai liian kallis dinneri, joka olisi voinut ihan hyvin jäädä väliin? Vai tukisitko sittenkin kanssamme sananvapautta ja journalismia siellä, missä sitä eniten tarvitaan?

1. VALITSE LAHJOITUSSUMMA JA LIITY KUUKAUSILAHJOITTAJAKSI

{{ amountLabel }}

2. VALITSE LAHJOITUSKOHDE

{{ target.title }}

Mitä rahalla tehdään?

Koulutusta ja tukea naistoimittajille

Naistoimittajat ovat miehiä heikommassa asemassa. He kokevat seksuaalista häirintää, heillä on matalampi koulutustaso, ja kielteiset asenteet haittaavat työpaikkojen saamista ja uralla etenemistä. Lahjoittamalla tuet naistoimittajien koulutusta ja edistät tasa-arvotyötä toimituksissa.

Vikesin lumihiutale-symboli
Lue lisää

Rohkeita tekoja sananvapauden puolesta

Sananvapaus on ihmisoikeus ja yksi demokratian kulmakivistä. Sananvapauden toteutuminen edellyttää, että ihmiset saavat tietoa ja voivat ilmaista kantansa. Lahjoittamalla tuet esimerkiksi maahanmuuttajien sananvapauden vahvistamista Suomessa ja itsenäisten medioiden toimintaa Keski-Amerikassa.

Vikesin lumihiutale-symboli
Lue lisää

Tutkivaa journalismia ja media-alan koulutusta

Laadukkaan, itsenäisen ja riippumattoman journalismin tuottaminen edellyttää taitoa ja eettisten pelisääntöjen noudattamista. Lahjoittamalla mahdollistat tutkivan journalismin tekemisen ja media-alan ammatillisen koulutuksen neljällä mantereella.

Vikesin lumihiutale-symboli
Lue lisää