Vikes hakee toiminnanjohtajan sijaista

2 touko, 2018

Viestintä ja kehitys -säätiö Vikes on suomalaisen media-alan solidaarisuussäätiö, joka tukee sananvapautta maailmalla käyttäen suomalaisten journalistien asiantuntemusta. Vikes tekee myös viestintä- ja globaalikasvatustyötä Suomessa ja lähialueilla.

Haemme nyt toiminnanjohtajan sijaista määräajaksi 1.8.2018 – 14.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Kyse on äitiyslomasijaisuudesta.

Toiminnanjohtaja johtaa säätiön toimintaa ja toimii pienen toimiston ja hankekoordinaattoreiden esimiehenä.

Tehtävässä tarvitset näkemystä järjestötoiminnasta sekä hankehallinnon ja erityisesti rahoitushakemusten laatimisen vankkaa osaamista. Arvostamme kokemusta yksityisvarainhankinnasta ja yhteistyöstä erityisesti ulkoministeriön ja EU:n kanssa.

Viestintätaidot, sosiaaliset taidot, paineensietokyky ja itsenäisyys ovat keskeisiä tehtävässä onnistumisen kannalta. Pääasialliset työkielet ovat suomi ja englanti, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Kyseessä on kokopäivätoimi, mutta työajasta voidaan aina neuvotella. Työpaikka on Helsingin Hakaniemessä, mutta työ voi vaatia ajoittaista matkustamista.

Lisätietoja antaa Vikesin hallituksen puheenjohtaja Juha Rekola 7.5. puhelimitse klo 11-13 välisenä aikana puh 040 512 0036. Hakemukset palkkatoivomuksineen 15.5. klo 12.00 mennessä osoitteella: [email protected]

Lisää samasta aiheesta