Merkityksellistä joulua

Oletko miettinyt, miten muistaa ystävää, naapuria, sukulaista tai lasten opettajaa jouluna, mutta et haluaisi ostaa tavaraa vaan mieluiten jotain merkityksellistä ja aineetonta? Osta Vikesiltä pala tutkivaa journalismia tai päivä koulutusta naistoimittajille ja saat samalla Long Playn tuottamaa laatujournalismia. Näin annat ja saat tuplasti, ja autat edistämään tasa-arvoa ja sananvapautta siellä, missä se on koetuksella.

Pala tutkivaa journalismia

Tässä mieluinen ja vastuullinen joulutervehdys maailmaa uteliaasti tutkivalle ystävälle, isovanhemmalle tai vaikka työkaverille! Kympillä saat Long Playn Ilkka Kariston jutun Saloran Afrikan seikkailusta ja tuet samalla tutkivaa journalismia Nepalissa tai Nicaraguassa. Vinkkinä myös kaikille vanhemmille, jotka pohtivat, miten muistaa lasten opettajia.

Tilaa

Tuplasti tutkivaa journalismia

Anna ajatuksia herättävä lahja, josta riittää lukemista kahdelle laatujournalismia arvostavalle lukijalle! Kahdella kympillä saat Long Playn Ilkka Kariston jutun Saloran Afrikan seikkailusta ja turvapaikanhakijoiden kohtalosta Bosniassa. Samalla tuet tutkivaa journalismia Nepalissa ja Nicaraguassa.

Tilaa

Ammatillista osaamista naistoimittajille

Tässä oiva eettinen joululahja laatujournalismia arvostavalle, maailmaa terävästi tarkkailevalle ihmiselle. Sopii myös kaikille meille, jotka haluamme edistää tasa-arvoa ja parantaa maailmaa. Viidellä kympillä saat Long Playn Ilkka Kariston jutun Saloran Afrikan seikkailusta ja turvapaikanhakijoiden kohtalosta Bosniassa ja kustannat samalla yhdelle naistoimittajalle päivän koulutusta Tansaniassa tai Nepalissa!

Tilaa